Mariandoro

John Denver tribute


John Denver (1943-1997) was een wereldberoemde Songwriter en Folk zanger, menslievende activist, geboren te Rosswell, New Mexico onder de naam Henry John Deutschendorf.
Zijn meest bekende liedjes zijn Take me Home Country Roads , Annies Song en Rocky Mountain High.
Maar John Denver schreef zo'n 250 liedjes, waarin veel thema's aan bod  kwamen over behoud van de natuur, rechtvaardigheid en waarheid voor oorspronkelijke bewoners uit alle hoeken van de wereld.
Zijn grote liefde voor de Rocky Mountains en v!iegen weerspiegelen zijn zuivere expansieve geest en liefdevolle ziel, altijd zoekende en bezingend: de liefde en de schoonheid van de Spirit in de mensen en op aarde.
Zijn liedjes zijn nog steeds actueel en over de hele wereld bekend en zeer geliefd. JD heeft zich voor vele nobele zaken ingezet in een poging minder honger op de wereld te bewerkstelligen en natuurvriendelijker manieren van energiewinning te stimuleren. O.a middels de Windstar Foundation.
Mariandoro (songwriter, zangeres, zangcoach en soundhealer), heeft zich de afgelopen twee jaar verdiept in de liedjes en het leven van John Denver en kwam tot dit programma.

In dit solo optreden zingt en speelt zij de liedjes van JD die ze het mooiste vindt en enkele van haar eigen liedjes, voor John Denver geschreven.


Genre: Singer-songwriter

Was in Mascini
op vrijdag 29 apr


 terug naar het actuele overzicht