Luca's Lab

Luca Warmer + Jonas Paenen

Genre: Jazz, Kleinkunst, Muziek en Verhalen

Luca's Lab is het gloednieuwe project van stemkunstenaar Luca Warmer. Elke eerste donderdag van de maand zal zij klinken op de Zeedijk. Een serie optredens waarin Luca haar inspiratie haalt uit ontmoetingen met gevestigde musici en kunstenaars en via deze weg opzoek gaat naar haar eigen geluid, haar ware aard. Geen idee waar ze uit gaat komen, maar in Luca’s Lab zal het borrelen van de creativiteit.

VANAVOND: Luca Warmer + Jonas Paenen
Befaamd pianist uit Brussel, Jonas Paenen, is op zoek naar de verborgen klanken in een piano. ‘Muziek komt niet alleen van een stuk papier. Het doorbreken van de traditionele regels leidt tot nieuwe innovatieve ideeën.’ Deze avond staat in het teken van klank en ruimte.

Luca Warmer (28) is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en is actief in allerlei klinkende projecten; klassiek, jazz, experimenteel, wereldmuziek, poëzie en theater. Ze kan niet kiezen en dat hoeft ook niet, want het podium is haar natuurlijke leefomgeving. Ze toert door het land met o.a. haar theaterconcert ‘Appelstroop met Tranen’ en heeft vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 een vaste plek in Theater Mascini.

Foto: Patrick Post


Was in Mascini
op donderdag 6 okt 2022


 terug naar het actuele overzicht