Luca's Lab

Luca Warmer & Rob van Bavel

Jazz, Kleinkunst, Muziek en Verhalen

De keuze van Mascini

Luca’s Lab

''Onderzoek naar Eigenheid in Jazz'' op 3 nov.

Rob van Bavel is de laatste jaren vooral werkzaam als docent Jazz Piano aan het Amsterdams en Haags Conservatorium, maar zeker ook nog actief met optredens, opnames en eigen projecten. Het laatste project 'Time for Ballads' omvat 3 CD's met favourite ballads, en ook een quatremains CD met Sebastiaan van Bavel is net gereleased (allemaal op Spotify te beluisteren). ''Vooral door het contact met jonge(re) musici blijf ik altijd bezig met nieuwe muziek en nieuwe muzikale invloeden!''

Luca's Lab is het gloednieuwe project van stemkunstenaar Luca Warmer. Elke eerste donderdag van de maand zal zij klinken op de Zeedijk. Een serie optredens waarin Luca haar inspiratie haalt uit ontmoetingen met gevestigde musici en kunstenaars en via deze weg opzoek gaat naar haar eigen geluid, haar ware aard. Geen idee waar ze uit gaat komen, maar in Luca’s Lab zal het borrelen van de creativiteit.

Luca Warmer (28) is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en is actief in allerlei klinkende projecten; klassiek, jazz, experimenteel, wereldmuziek, poëzie en theater. Ze kan niet kiezen en dat hoeft ook niet, want het podium is haar natuurlijke leefomgeving. Ze toert door het land met o.a. haar theaterconcert ‘Appelstroop met Tranen’ en heeft vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 een vaste plek in Theater Mascini.

Foto: Patrick Post


Was in Mascini
op donderdag 3 nov 2022


 terug naar het actuele overzicht