Luca's Lab #03

Luca Warmer + Elizabeth Fadel

Jazz, Kleinkunst, Muziek en Verhalen

De keus van Mascini: elke eerste donderdagavond van de maand van oktober '22 t/m juni '23

Luca’s Lab

Luca's Lab is het gloednieuwe project van stemkunstenaar Luca Warmer. Elke eerste donderdag van de maand zal zij klinken op de Zeedijk. Een serie optredens waarin Luca haar inspiratie haalt uit ontmoetingen met gevestigde musici en kunstenaars en via deze weg opzoek gaat naar haar eigen geluid, haar ware aard. Geen idee waar ze uit gaat komen, maar in Luca’s Lab zal het borrelen van de creativiteit.

Thema: Wat als er muzikaal geen grenzen zijn?
 
Multi-instrumentalist, componist en geprezen als wonderkind op de piano: Elizabeth Fadel. Zij speelt al vanaf haar zevende allerlei instrumenten en heeft zich ontpopt tot een klassiek pianist, maar onderscheidt zich door het spelen van tango-, rock- en Braziliaanse muziek. Het samen spelen met verschillende musici in Europa en Brazilië heeft haar vaardigheid nog meer versterkt tot een vrije cross-over muzikant die de grenzen opzoekt van verschillende muzikale stijlen.

Luca Warmer (28) is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en is actief in allerlei klinkende projecten; klassiek, jazz, experimenteel, wereldmuziek, poëzie en theater. Ze kan niet kiezen en dat hoeft ook niet, want het podium is haar natuurlijke leefomgeving. Ze toert door het land met o.a. haar theaterconcert ‘Appelstroop met Tranen’ en heeft vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 een vaste plek in Theater Mascini.

Foto: Patrick Post


Was in Mascini
op donderdag 1 dec 2022


 terug naar het actuele overzicht