NIEUW in Comedy op woensdag:

DE CONSTELLATIE & Raoul Heertje

Genre: Comedy

Fijn om 's morgens al te weten dat je 's avonds gaat lachen..

DE CONSTELLATIE is een collectief bestaande uit 4 solisten en 1 duo. De net afgestudeerde jonge honden hebben elkaar gevonden tussen wal en schip (en in het adresboek van initiatiefnemer Thom Gerrits). Humor zal in al hun materiaal worden vergezeld door andere vormen van podiumkunsten, wat maakt dat het collectief garant staat voor een veelzijdige avond. Toegankelijk en gelaagd. Grappig en pijnlijk. Kwetsbaar en catchy. Of zoals ze zelf graag zeggen: Kunst met een kleine k en een groot gevoel.

Tijdens Comedy op Woensdag komen de leden in doorwisselende samenstelling hun nieuwste vondsten loslaten op het publiek. Elke maand is het weer een verrassing: nieuwe grappen, nieuwe leden en niet te vergeten, een gastartiest. Vanavond met: Raoul Heertje

Thom GerritsWat is het toch fijn om naar iemand te luisteren die het allemaal haarfijn doorheeft. Thom Gerrits is een persoon bij wie dat bij uitstek het geval is. Al als jong kindje bleek Thom de gave te hebben om zijn rol in de wereld te begrijpen. In de cabaretvoorstelling Het Begaafde Kind neemt hij je mee in het leven dat hij perfect onder controle heeft.

Joran Welling: is een antisociale droeftoeter: bang voor mensen, altijd zwartgallig en bij het minste of geringste overprikkeld. Het liefste sluit hij de wereld uit en blijft hij alleen en eenzaam binnen, om verdwaald te raken in zijn eigen warrige gedachtenkronkels en te zwelgen in een vaag gevoel van melancholie. Desondanks sprokkelt hij soms al z’n krachten bij elkaar, neemt hij z’n gitaar mee naar buiten en doet hij een poging om z’n overdenkingen te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een.

Sebastiaan de Bie: is acteur, cabaretier en schrijver. In 2021 studeerde hij af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Als acteur was hij te zien in verschillende theatervoorstellingen zoals Oresteia en de musical Hij Gelooft in Mij. Zijn audioverhaal SEASONBOY: een requiem voor liefdesverdriet in vier seizoenen is te beluisteren op Spotify en andere streamingplatforms. In al zijn werk is hij op zoek naar de combinatie van lichtheid en zwaarte, romantiek en cynisme en humor en drama.

Foto: Josje van Stekelenburg

Was in Mascini
op woensdag 9 nov


 terug naar het actuele overzicht