KTA collective: Jannes, Ben & Willemijn

3 Afstudeervoorstellingen KoningsTheater Academie

Cabaret, Kleinkunst

Mascini presenteert 3 studenten van de KoningsTheater Academie. Ben en Jannes studeerden vorig jaar af en Willemijn gaat dat dit jaar doen. 

Jannes LavenTussenin

Iedereen heeft zijn eigen realiteit, alleen is die van Jannes Laven vaak wat ingewikkeld. In zijn voorstelling “Tussenin” probeert Jannes de chaos in zijn hoofd en in de wereld koste wat het kost te ordenen, alleen voor Jannes is op tijd komen al een opgave.

Ben Kütterer - Voor later

Ben’s vader zei altijd: ‘Als je de geschiedenis weet, kan je het heden begrijpen en de toekomst voorspellen. Allemaal leuk en aardig, maar geldt dat ook voor Ben’s eigen leven Met deze leuze in zijn rugtas neemt Ben je mee in een verhaal over zijn leven, over het leven. Met een buitengewoon hoge grapdichtheid en een vlijmscherpe timing vertelt Ben over de band met zijn vader, het winnen en verliezen van fantasie en de (on)overkomelijke angst voor schaamhaar.

Willemijn de Boer

...is vierdejaars student aan de Koningstheater academie in Den Bosch. Cabaretier, muzikant en angstige activist. Met liedjes en verhalen wil ze de kijker raken, vermaken en probeert ze soms een klein beetje de wereld te veranderen, omdat die volgens haar soms nog wel wat mooier kan.Was in Mascini
op woensdag 16 nov 2022


 terug naar het actuele overzicht