Maria Kraaijkamp en Sjamke de Voogd

DUBBEL aanstormend en afstormend talent op één avond

Kleinkunst, Cabaret

VANWEGE 2 VROEG UITVERKOCHTE AVONDEN NU EEN EXTRA MIDDAG!

Maria Kraaijkamp - Meh.
In de voorstelling ‘Meh.’ vertelt Maria over hoe is het om je een leven lang meh te voelen; misschien bèn je dan wel gewoon meh. Door middel van herkenbare liedjes, hilarische observaties en droogkomische verhalen laat ze zien dat het ok is om je niet ok te voelen.

Een aanstormend talent dat moedeloos komt aansloffen. Maria Kraaijkamp (1983) ziet het sinds kleins af aan al somber in. Ze is het zonsverduisteringetje in huis maar maakt er gelukkig wel muziek bij. Ze stond in 2019 in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival en was in 2022 finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. 
 
Sjamke de Voogd - Dingen die nooit af
‘Dingen die nooit af’ gaat over grenzeloosheid. Het leven als eindeloze ontdekkingstocht. Want wat als je je grootste passie en talent misloopt? Gevolg: een onnavolgbare gezinssituatie, odes aan alle exen, alles tellen om ontelbaarheid en oneindigheid tegen te gaan, belangrijke anekdotes over okselhaar en biefstuk… Genieten van alle vraagstukken die het leven te bieden heeft.
 
Sjamke staat al 22 jaar met haar zus Nellerike in de Nederlandse theaters. Na de finale van het Leids Cabaret Festival in 2001 toerden zij als Zusje Voogd en sinds 2008 als VET kindercabaret. Vijf jaar geleden begon Sjamke met het schrijven aan solomateriaal, maar het is nooit af. Het bleek een terugkerend thema. En dus
 

Was in Mascini
van vrijdag 10 feb
t/m zondag 12 feb


 terug naar het actuele overzicht