Paul van Kessel en Charly Zastrau

For the love of music

Jazz, Theaterconcert

Paul van Kessel                                                                            In 2001 kruisten Paul van Kessel’s en Charly Zastrau’s wegen elkaar voor het eerst. Sindsdien is van Kessel uitgegroeid tot een van de weinige mannelijke Jazz-zangers, die Nederland rijk is. Zijn weergaloze gevoel voor timing, zijn warme timbre en zijn oprechte, ongekunstelde vertolking maken hem tot een unieke, veelgevraagde zanger. Hij trad naast met zijn vaste eigen bands op met o.a. het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. Zijn album “Keep your soul together” en zijn nieuwste song-releases, waaronder “Where’s my home”, zijn parels in de Soul-Jazz van Nederlandse bodem, waarin van Kessel zich met uitsluitend eigen werk ook als een uitstekende songwriter profileert.

Charly Zastrau
Charly Zastrau is in binnen- en buitenland een veel gevraagde pianist en arrangeur. Gewaardeerd als “begeleider pur sang”(Cultuurpodium) heeft Zastrau talloze artiesten begeleid, van Mathilde Santing tot Nina Hagen, New York icoon Joey Arias tot operazangeres Claron Mcfadden. Als arrangeur schrijft hij voor ver uiteenlopende ensembles en gelegenheden, waaronder o.a. Yentl en de Boer, de Philharmonie Zuidnederland en Dorona Alberti. Het Metropole Orkest adapteerde meerdere van zijn arrangementen. De Volkskrant noemde Zastrau een “fenomenale pianist”.


In “For the love of music” komen Paul van Kessel en Charly Zastrau weer bij elkaar. Met een gemengd programma van favoriete songs en eigen werk vieren ze, wat hen oorspronkelijk met elkaar heeft verbonden en door de jaren heen altijd de drijfveer was: de liefde voor muziek.


Was in Mascini
op zondag 7 mei


 terug naar het actuele overzicht