DE CONSTELLATIE &

Pieter Jouke

Comedy, Cabaret, Muziek en Verhalen

Fijn om 's morgens al te weten dat je 's avonds gaat lachen..

DE CONSTELLATIE is een collectief bestaande uit 4 solisten en 1 duo: Thom Gerrits, Joran Welling, Sebastiaan de Bie, Britt van Tooren en duo De Vriendelijke Stiefvaders

Humor zal in al hun materiaal worden vergezeld door andere vormen van podiumkunsten, wat maakt dat het collectief garant staat voor een veelzijdige avond. Toegankelijk en gelaagd. Grappig en pijnlijk. Kwetsbaar en catchy. Of zoals ze zelf graag zeggen: Kunst met een kleine k en een groot gevoel.

Iedere 2e woensdag van de maand komen de leden in doorwisselende samenstelling hun nieuwste vondsten loslaten op het publiek. Elke maand is het weer een verrassing: nieuwe grappen, nieuwe leden en niet te vergeten, een gastartiest. Vanavond: Pieter Jouke die momenteel met zijn programma Laars Lappen door het land tourt. 

In 2000 stapte Pieter voor het eerst op het podium als komiek. Hij maakte avondvullende cabaretprogramma's en schreef veel voor radio, tv en collega-cabaretiers. Hij richtte samen met Edo Schoonbeek en Arjen Lubach Buro Renkema op en staat daarmee in het Comedycanon van de Volkskrant. Hij zit in het schrijversteam van De Avondshow van Arjen Lubach . Daarnaast geeft Pieter Krav Maga workshops voor bedrijven, is hij dagvoorzitter, leidt hij debatten en brengt hij cabaret-op-maat. 

Foto: Josje van Stekelenburg   Foto Pieter: Thierry Schut

Was in Mascini
op woensdag 12 apr


 terug naar het actuele overzicht