Luca's Lab #07

Luca Warmer + Sanne Huijbregts en Dániel Bolba

Muziek en Verhalen, Muzikaal onderzoek

Luca's Lab #07 : Een onderzoek naar de Canto Ostinato van Simeon Ten Holt
 
Luca Warmer (29) is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en is actief in allerlei klinkende projecten; klassiek, jazz, experimenteel, wereldmuziek, poëzie en theater. Ze kan niet kiezen en dat hoeft ook niet, want het podium is haar natuurlijke leefomgeving. Ze toert door het land met o.a. haar theaterconcert ‘Appelstroop met Tranen’ en heeft vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 een vaste plek in Theater Mascini.
https://www.lucawarmer.nl
 
De Nederlandse jazz heeft er weer een kleurrijk karakter bij; zangeres Sanne Huijbregts schrijft heilzame muziek verpakt in sprankelende texturen, rijke vocale harmonieën en verleidelijk grooves. Sanne verbindt de zinnelijke klankwereld van de indie-folk met het altijd verrassende bochtenwerk van de hedendaagse jazz.
https://sannehuijbregts.com
 
Dániel Bolba is een Hongaars/Portugese slagwerker. Hij rondde onlangs zijn Bachelorstudie af aan het Conservatorium van Amsterdam, waar hij nu zijn Master voortzet. Dániel is een veelzijdige slagwerker die zich richt op kamer-/ensemblemuziek en experimentele hedendaagse muziek. Momenteel is hij lid van het Amsterdams Modern Orkest (AM.OK) en ontwikkelt hij het project "We-The Eye" met ICK Amsterdam. Dániel is prijswinnaar bij verschillende concoursen. Zo behaalde hij ondermeer een eervolle vermelding in het Grachtenconcours en prijzen bij Jovens Solista da Metropolitana en 21st Century Art Competition for young performance.
https://soundcloud.com/daniel-bolba
Was in Mascini
op donderdag 6 apr


 terug naar het actuele overzicht