Joshua Aaron

Was ik maar een kat

Kleinkunst, Theaterconcert, Muziektheater

Joshua Aaron, is een gepassioneerd componist, song-writer, wereldreiziger en bovenal is hij gek op katten. De voorstelling ‘Was ik maar een kat’ is een ode aan de kat. Met thema’s als loyaliteit, perfectionisme en niet kunnen loslaten toont de kat hem een spiegel. Katten zijn eigengereid, doen waar ze zin in hebben en schudden van zich af wat ze niet bij zich willen dragen. 

Met instrumentale composities en improvisaties neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld.


Ambient-electronic tunes met synthesizers, viool & percussie en neo-klassieke pianomuziek, ondersteund door visuals en spoken word vormen samen een aantrekkelijke voorstelling voor jong en oud. 
 

Tijdens de voorstelling zijn verschillende stemmen te horen met uitingen, die iedereen zal herkennen. Samen met de muziek vormt dit een duidelijke boodschap: We moeten en willen te veel en maken ons vaak te druk. We leven het leven alsof we er negen hebben.

Publieksreacties:
- de verrassing van de middag
- relaxed, meditatief en rustgevend
- het raakt
- ze klinken als een heel orkest, maar zijn maar met z’n tweetjes

Verwacht virtuoos toetsenwerk, delicate vioolklanken van Nadine Dekker en de bombastische beats tijdens deze muzikale vertelling, waar spoken word, visuals en muziek helemaal in elkaar zijn verweven.  

Trailer: 
https://youtu.be/WtpayTjCwac

Meer informatie & video’s
www.JoshuaAaronMusic.com/wasikmaareenkat/
https://www.instagram.com/joshua_aaron_music/


Was in Mascini
op zondag 12 nov 2023


 terug naar het actuele overzicht