Joshua Aaron & VAYY

Was ik maar een kat

Muziektheater


Was ik maar een kat is een muziektheatervoorstelling met veelal instrumentale composities en improvisaties. Met filmische en verhalende muziek neemt Joshua je mee in zijn belevingswereld. Ambient-electronic tunes en neo-klassieke pianomuziek, ondersteund door visuals en spoken word vertellen het verhaal. Met thema’s als loyaliteit, perfectionisme en niet kunnen loslaten toont een kat een spiegel aan de mens. De voorstelling wordt namelijk verteld vanuit het perspectief van een kat. 
Was ik maar een kat, dan schudde ik het zo van me af...
Verschillende stemmen met uitingen als ik moet de verwarming lager zetten of ik wil meer uren in de dag vermengen zich met de muziek en vormen een duidelijke boodschap: We moeten en willen te veel en maken ons vaak te druk. 
We leven ons leven alsof we er negen hebben.
De muziek uit de voorstelling wordt gebundeld tot een gloednieuw album genaamd Nine lives. Het album wordt begin 2024 gelanceerd. 

VAYY
Laat je meevoeren naar een wereld van duistere schoonheid door VAYY, bestaande uit Stephanie Yavelow en Joshua Aaron. De Zwitsers-Amerikaanse singer-songwriter en danseres heeft in Los Angeles haar basis gelegd en brengt nu in Nederland haar filmische muziek en betoverende bewegingen samen tot een sferische live performance.


TRAILER:  https://youtu.be/WtpayTjCwac

WWW:  https://joshuaaaronmusic.com/wasikmaareenkat/
kaarten € 15,00

do 18 mei – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht