Fanny

Ik leef dus ik voel

Kleinkunst

Verlang jij er soms naar om alles uit het leven te halen? Om nieuwe paden te bewandelen op je werk, in vriendschappen of in de liefde? Dat heeft singer-songwriter Fanny ook. En zij zingt daarover in haar nieuwe single ‘Ik leef dus ik voel’. Als je het leven echt wilt meemaken, met alle mooie dingen, dan voel je soms ook pijn, vindt Fanny. Maar dit is onvermijdelijk, want zonder gevoel is het leven oninteressant.

Op vrijdag 2 juni brengt Fanny haar nieuwe single ‘Ik leef dus ik voel’ uit. Met het concert in Theater Mascini viert zij die release, samen met het publiek! Naast dit lied, zingt zij natuurlijk nog veel meer van haar liedjes. Bijvoorbeeld ‘Alles wordt anders’, haar lied over de pijn en twijfels van een liefdesrelatie in zwaar weer.

Fanny schrijft en zingt levensliedjes met lef. Geïnspireerd door onder meer Wende, Ellen ten Damme, Claudia de Breij en Henny Vrienten, bewegen haar liedjes zich tussen singer-songwriter, kleinkunst en (latin)jazz in. In haar (Nederlandstalige) liedjes schrijft en zingt ze over het geluk en de pijn van de liefde, haar drang en zoektocht om alles uit haar leven te halen, omgaan met verdriet of verlies en over haar liefde voor de muziek. Dit doet zij met levenslust, creativiteit en passie.


Spotifyhttps://open.spotify.com/track/3m8itBhbA9NSXg3YLMbL3I

www.fannymuziek.nl

Zang: Fanny

Piano: Ewald Ebing

Percussie: Miquel Cabral

Foto: Kevin van der Brug

Was in Mascini
op vrijdag 2 jun 2023


 terug naar het actuele overzicht