Luca's Lab #09 'Een onderzoek naar sounds, effecten, loops en meer...'

Luca Warmer + Freek Mulder a.k.a. Kotokid

Muzikaal onderzoek, Muziek en Verhalen

De keuze van Mascini: elke eerste donderdagavond van de maand van oktober '22 t/m juni '23

Alweer de laatste Luca’s Lab, de eerste artiest in de seizoenreeks De keuze van Mascini

Amsterdamse producer en multi-instrumentalist Kotokid presenteert zijn eigen geluid. Hij heeft jarenlange ervaring als bassist en producer. Wat je kan verwachten als je Freek live ziet is een set vol analoge synthesizers, drumcomputers en samplers gecombineerd met live drums, gitaar en basgitaar. Met kotokid creëert hij een eigen dynamische samensmelting van jazzfusion en moderne alternatieve R&B en hiphop.
 
https://freekmulder.com

Luca's Lab is het gloednieuwe project van stemkunstenaar Luca Warmer. Elke eerste donderdag van de maand zal zij klinken op de Zeedijk. Een serie optredens waarin Luca haar inspiratie haalt uit ontmoetingen met gevestigde musici en kunstenaars en via deze weg opzoek gaat naar haar eigen geluid, haar ware aard. Geen idee waar ze uit gaat komen, maar in Luca’s Lab zal het borrelen van de creativiteit.

Luca Warmer (28) is afgestudeerd aan het conservatorium en maakte een vliegende start. Ze won twee muziekprijzen waaronder de Mingus Prijs in 2021 en is actief in allerlei klinkende projecten; klassiek, jazz, experimenteel, wereldmuziek, poëzie en theater. Ze kan niet kiezen en dat hoeft ook niet, want het podium is haar natuurlijke leefomgeving. Ze toerde door het land met o.a. haar theaterconcert ‘Appelstroop met Tranen’ en heeft vanaf oktober 2022 tot en met juni 2023 een vaste plek in Theater Mascini.

Foto Luca: Patrick Post - Foto Kotokid: Casper Buijtendijk


Was in Mascini
op donderdag 1 jun 2023


 terug naar het actuele overzicht