DE CONSTELLATIE &

Lisa Ostermann

Comedy, Cabaret

Fijn om 's morgens al te weten dat je 's avonds gaat lachen..

DE CONSTELLATIE is een collectief bestaande uit 4 solisten en 1 duo: Thom Gerrits, Joran Welling, Sebastiaan de Bie, Britt van Tooren en duo De Vriendelijke Stiefvaders

Humor zal in al hun materiaal worden vergezeld door andere vormen van podiumkunsten, wat maakt dat het collectief garant staat voor een veelzijdige avond. Toegankelijk en gelaagd. Grappig en pijnlijk. Kwetsbaar en catchy. Of zoals ze zelf graag zeggen: Kunst met een kleine k en een groot gevoel.

Iedere 2e woensdag van de maand (nu eenmalig op de 3e woensdag) komen de leden in doorwisselende samenstelling hun nieuwste vondsten loslaten op het publiek. Elke maand is het weer een verrassing: nieuwe grappen, nieuwe leden en niet te vergeten, een gastartiest. 

Vanavond is dat Lisa Ostermann

Sinds 2021 trekt Ostermann langs de zalen met haar eerste avondvullende voorstelling Met z'n allen. Met scherpe humor, muzikale intermezzo's en danspasjes gaat ze in op het fenomeen 'sfeer maken'. We proberen vaak met enthousiasme of juist uit wanhoop de sfeer erin te houden, maar heel veel zin heeft dat niet.

Met het nummer 'Geef Me Iets' werd de cabaretière genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs 2022, de onderscheiding voor het beste theaterlied. https://youtu.be/bDteAZ6S8uA

Foto collectief: Josje van Stekelenburg  - Foto Lisa: Jessica Zeylmaker

Was in Mascini
op woensdag 17 mei 2023


 terug naar het actuele overzicht