Triple Tour: de Aanvang

Jannes Laven, Rashid Dijks & Ben Kütterer

Kleinkunst

Eén avond, drie voorstellingen: je bent jong, ambitieus en hebt grootste dromen. Maar dan kom je er gaandeweg achter dat het leven niet altijd zo eenvoudig is als je aanvankelijk dacht. Ieder van ons gaat hier op zijn eigen manier mee om. Maar wat wij met elkaar delen is de zoektocht van jonge mensen en het vinden van hun plek in de wereld. 

Drie totaal verschillende voorstellingen; verschillende vragen, verschillende achtergronden en verschillende verhalen, en dat allemaal op één avond. 

Jannes Laven Tussenin

Jannes is een echte man. Daar is geen twijfel over mogelijk, maar wat is dat dan? Een echte man? Waar ligt de grens tussen man en vrouw? Kun je je als echte man ook een echte vrouw voelen of ben je dan gewoon een gast in een jurk? 

Steeds weer opnieuw wordt Jannes geconfronteerd met deze vragen. Bij de fysiotherapeut, in bed met zijn vriendin, met zijn vrienden in de kroeg en bij zijn familie aan het kerstdiner. Tussenin is een coming out of age voorstelling over een echte man die het gevoel heeft steeds weer opnieuw een coming out te moeten hebben, voor een onderwerp waar nog geen speciale feestdag voor is. 

https://youtu.be/1-XLvaLOBE0

Rashid Dijks Onder Constructie
 
Aan het begin heb je zoveel ideeën, zoveel dromen, de hele wereld ligt voor je open.Maar dan komen langzaam de vragen: Wat voor mens wil ik worden? Wat is mijn plek in de wereld? Ben ik wie ik wil zijn of een aangepaste versie van mezelf? In deze voorstelling gaat Rashid op zoek naar antwoorden.
Hij geeft het publiek een rondleiding op de chaotische bouwplaats van zijn leven. Waarom onderdrukken we onze inner gangster en kunnen Nederlands ook lekker roti maken? Word je uiteindelijk de persoon die je wilt worden of blijf je je hele leven Onder Constructie?

https://youtu.be/I1B_qua09WQ

Ben Kütterer Voor Later

In zijn jonge jaren was Ben een fantasierijke, dromerige jongen die de wereld zag als een grenzeloze en magische plek. Nu hij ouder is kijkt hij terug. Wat is er van dat onbevangen kind overgebleven?               

In deze voorstelling gaat Ben op zoek naar antwoorden. Hij neemt het publiek mee op een magische reis van het onschuldige kind zijn, naar de onzekere adolescentie, tot de chaotische volwassenheid.De wegen die wij bewandelen zitten vol met ongeplande afslagen en bijzondere verrassingen, en waar die wegen heen gaan; dat is Voor later. 

https://youtu.be/gOISt_r2O5g


 

Was in Mascini
op donderdag 29 jun 2023


 terug naar het actuele overzicht