Evelien Louwers, Maaike Dirkje Hop en José Schuringa

Trio Try-out

Cabaret, Muziek en Verhalen

Trio Try-out
 
Evelien Louwers geeft een bruisende performance met absurde en soms clowneske beelden. Ondanks deze fysieke trefzekerheid vraagt ze zich vaak af wat de bedoeling is. Op het podium deelt ze met frisse blik het lief en leed van een jonge vrouw in de 21e eeuw.
Evelien studeerde in 2019 af bij Studio Selma Susanna in Amsterdam. In 2022 won ze Pucks Talent Cabaret.

Maaike Dirkje Hop heeft als baby nooit gekropen. Ze zag daar de lol en het nut niet van in. Hetzelfde gold voor huiswerk maken, achter een bal aan rennen en werken voor je geld. Het liefst blijft Maaike de hele dag lekker zitten. Of liggen. Als het even kan. Sinds kort maakt ze cabaret en reist door het hele land met haar verhalen, sketches en liedjes. Veel liever zou ze thuis op de bank blijven zitten, maar voor u maakt ze graag een uitzondering. Maaike won in 2022 de Publieksprijs van het Griffioen/De Stoep Cabaretfestival.
 
José Schuringa is een associatieve theatermaker die zich beweegt op de grenzen van cabaret, standup en theater. Het juryrapport van ‘Lets make comedy’ schreef over haar: ‘Ze houdt ervan om de absurditeit van haar verhaal geloofwaardig te houden en verrast met de mooie details die ze tot leven roept.’ Momenteel werkt José aan een langere coming-of-age voorstelling. Over grote dromen hebben op je 40-plussigheid.


Was in Mascini
op zaterdag 10 jun 2023


 terug naar het actuele overzicht