Paul van Kessel trio

For the love of music

Jazz, Theaterconcert

Sinds 2001 is Paul van Kessel uitgegroeid tot één van de weinige mannelijke Jazz-zangers, die Nederland rijk is. Zijn weergaloze gevoel voor timing, zijn warme timbre en zijn oprechte, ongekunstelde vertolking maken hem tot een unieke, veelgevraagde zanger. Hij trad naast met zijn vaste eigen bands op met o.a. het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra van het Concertgebouw. Zijn album “Keep your soul together” en zijn nieuwste song-releases, waaronder “Where’s my home”, zijn parels in de Soul-Jazz van Nederlandse bodem, waarin van Kessel zich met uitsluitend eigen werk ook als een uitstekende songwriter profileert.

Helaas heeft pianist Charly Zastrau de resterende 3 concerten moeten afzeggen, wegens een te volle agenda. Maar jee, Pauls eigen trio is een geweldig alternatief met op piano Sebastiaan van Bavel en op kleine drums Lean Robbemont.

Het trio heeft al een behoorlijke speellijst voor het komende jaar, waaronder dus 3x in Mascini!                   Begin 2024 brengen zij een album uit. Een blend van Soulful jazz en blues. Met stukken van oa Billie Holiday, Nina Simone ,George Clinton en Paul zelf. 

For the love of music is een gemengd programma van favoriete songs en eigen werk

Was in Mascini
van zaterdag 9 sep 2023
t/m vrijdag 19 apr


 terug naar het actuele overzicht