Lucy Dijkman Trio

theaterconcert

Kleinkunst

Drie eigenzinnige artiesten met een uniek geluid
 
LucyDijkmanTrio bestaat uit drie ervaren artiesten die elkaar muzikaal uitdagen en de juiste balans weten te vinden tussen gevoel en muzikale hoogstandjes.
 
Lucy Dijkman (composities, zang en piano) heeft een brede muzikale achtergrond als zangeres en laat je zowel genieten van een romantische pianoballade of levenslied, als van een wat stevigere bluesy popsong. Haar volle stemgeluid en herkenbare teksten slepen je mee in een swingend kleinkunst avontuur.
 
Hans Alink (slagwerk en zang) is een doorgewinterde drummer en percussionist die een gedegen fundament onder het Trio legt en met zijn achtergrond vocalen een perfecte harmonie vormt met de zang van Dijkman.
 
Peter Huijing (gitaren en zang) is niet bang om zich buiten de gebaande muzikale paden te bewegen. Zowel de elektrische als de akoestische gitaar hebben geen geheimen meer voor hem en in zijn spel zijn invloeden herkenbaar uit zijn reizen door Mediterrane landen.
 
Deze Nederlandstalige luistermuziek met prachtige teksten en aanstekelijke ritmes vormt een aantrekkelijk kleinkunst programma vol levenslust en met thema’s van gevoelige levenservaring tot humoristische reisverhalen.

 www.lucydijkmantrio.nl
 
    

Was in Mascini
op vrijdag 15 sep 2023


 terug naar het actuele overzicht