Raoul Heertje

begrijpt het nog niet

Comedy

De keuze van Mascini 2023-2024
Mascini biedt ieder seizoen een door hen gekozen artiest de mogelijkheid om maandelijks op te treden, nieuwe vormen te ontwikkelen, ideeën te testen, samenwerkingen aan te gaan met gelijkgestemden of juist tegenpolen et cetera.

Raoul:
Dit seizoen mag ik die artiest zijn! (Een uitroepteken omdat de bezoekers van Mascini’s café zelf vaak creatiever, grappiger en ontroerender zijn dan wat ik aan het doen ben op dat magische podium boven).
Vanaf dinsdag 31 oktober hoop ik jou en hen toch elke laatste dinsdagavond van de maand naar boven te lokken. Voor een samenkomst waarin ik op zoek ga naar inzicht, begrip, lol en alle andere dingen die een samenkomst mooi kunnen maken. Er kunnen comedians optreden, iemand kan geïnterviewd worden, er kan gezongen worden (niet door mij hoor), ik kan een solo comedy act opvoeren of we doen een kwis.
Je kunt het dus ook een voorstelling noemen, of spetterend spektakel of levens veranderende gebeurtenis.


Kortom, ik weet het ook nog niet precies maar als je er niet bij bent mis je sowieso de boot. En een maand later ben ik er wel, maar is er helemaal geen boot.
Ik hoop heel erg dat je erbij kan zijn, want een samenkomst met mezelf voelt toch veel minder samen dan een met jou erbij.

Data:
Di 31okt, Di 28 nov, Woe 20 dec (Geannuleerd), Di 16 jan, Di 30 jan, Di 27 feb, Di 26 mrt, Di 30 apr, Di 28 mei

Was in Mascini
van dinsdag 31 okt 2023
t/m dinsdag 28 mei


 terug naar het actuele overzicht