Milan Hendriks & Naomi Seine

Dubbelop

muzikaal cabaret

Dubbelop is een reeks dubbelprogramma's in Theater De Liefde in Haarlem, Podium deMess in Naarden en Theater Mascini in Amsterdam. Drie kleine theaters die nieuw cabaret- en kleinkunsttalent de kans bieden om samen een avond te vullen. Het resultaat: verfrissend, vernieuwend, soms intiem, soms expressief, maar altijd een ontdekking!

De Grote Mannenmars is een muziektheatervoorstelling van Milan Hendriks. Hij onderzoekt 'hoe nu man te zijn' in een wereld waar mannen het voor de anderen verpesten. Waar vrouwen bang zijn om 's avonds over straat te gaan, waar het normaal is een meisje in de club op de billen te tikken, waar hij weet dat hij man is, maar niet gezien wil worden als die stereotyperende man. Door middel van monologen, liedjes en gedichten van zichzelf, probeert Milan je mee te nemen in deze lastige zoektocht en hoopt hij een beetje meer liefde in de wereld te kunnen gooien. Milan studeerde Theater aan het Rijn IJssel College in Arnhem. In 2019 studeerde hij af met zijn productie Alleen maar liefde. 

foto Milan: De Leeuw Producties


In Litanie verbindt Naomi Seine haar eigen leven met het werk van Jacques Brel. De solovoorstelling schetst een openhartig en persoonlijk relaas van een jongvolwassene die kampt met angst voor verbinding en verlating. De originele bewerkingen van Brels chansons schetsen zowel vocaal als instrumentaal een indringend portret.

Bio Naomi Seine:
Seine – de artiestennaam van Naomi Seine – is een zangeres, theaterschrijfster en performer uit Utrecht. Ze studeert Zang aan het Conservatorium van Utrecht. Seine weet met haar overtuigende en uitgesproken performance een verhaal te vertellen. Met haar krachtige stem weet ze je te raken in je diepste onderbuikgevoelens. Haar performances zijn dynamisch; klein en intiem, maar ook direct en expressief.

foto: Nascha van der Meer. Was in Mascini
op woensdag 27 sep 2023


 terug naar het actuele overzicht