Philip Walkate

Boekpresentatie: De wereld van Kakker

LET OP: Aanvang: 16.00 uur – Toegang gratis. Om je van een plaats te verzekeren; reserveer dan tegen registratiekosten van €1,00

De wereld van Kakker: Ons soort kinderboek is het tweede boek in de Kakkerreeks. Auteur Philip Walkate overhandigt het eerste exemplaar aan Lucy Keijser die de prachtige full colour illustraties verzorgde.

Philip leest verhalen voor, zingt het Kakkerlied en vertelt samen met Lucy over hoe het boek tot stand is gekomen. Na de presentatie kunt u de makers ontmoeten, met ze op de foto gaan, uw exemplaren laten signeren en een flinke borrel nemen op kosten van de schrijver.

In ‘De wereld van Kakker’ beleeft Kakker met zusje Anne-Fleur, papa Robert-Jan en mama Sophie allerlei avonturen. Natuurlijk zijn Oom Gijsbrand, Oma Pauw en Opa Bridge, Oma Chardonnay en Opa Cabrio ook van de partij.

Op Facebook en YouTube zijn de filmpjes en verhalen over Kakker en zijn familie in ’t Gooi zeer populair: duizenden volgers en miljoenen views. ‘De wereld van Kakker: Ons soort kinderboek’ is een rake satire en een grappige kijk op de wereld van kakkers.


Volg Kakker:
http://www.facebook.com/kakkeronssoortkinderboek
http://www.instagram.com/kakkeronssoortkinderboek
http://www.youtube.com/philipwalkate


De makers:
www.lucykeijser.nl
www.philipwalkate.com

Het boek:
www.dewereldvankakker.nlWas in Mascini
op zaterdag 28 okt 2023


 terug naar het actuele overzicht