De Constellatie

Triple

ComedyBart Jakobs:   Bart is één van de twee Vriendelijke Stiefvaders. Daarnaast speelt hij ook wel eens onder de naam Bart Jakobs, dan is hij meestal solo. Hij brengt liedjes die te goed zijn voor de inhoud en inhoud die te goed is voor liedjes. Een knusse show met piano en drumcomputer. Feest!

Thom Gerrits:   In de voorstelling Dit zijn de Echte tackelt Thom de grote vraag: waarom ben ik nou gelukkiger dan de rest? Met meeslepende verhalen, liedjes en rapnummers neemt hij je mee op reis in een voorstelling vol wendingen. De oplettende kijker ontdekt misschien wel het geheim voor een leven vol controle en geluk en de onoplettende kijker wordt misschien wel het gelukkigst!

Joran Welling:   Jorans voordeur zit op slot. Binnen dwaalt hij door een vaag melancholisch gevoel en zijn honderd overpeinzingen. Het liefste gaat hij niet naar buiten, want mensen zijn eng en de wereld overweldigend. Toch gaat zijn voordeur soms weer open. Met zijn gitaar en zijn gedachtenkronkels stapt hij het podium en bevrijdt zichzelf en het publiek met zijn grappen.
Zo doet hij een ultieme poging om zijn binnenwereld met ons te delen. Het is een merkwaardige poging, maar het is er een.

De MC, Phoebe Perry:
Phoebe heeft als Amerikaanse een net iets ander beeld van normaal doen, gelukkig is het normaal om niet normaal te doen op de planken.
Toen ze 4 jaar geleden naar Nederland verhuisde, moest ze ook haar comedyleven achterlaten in Amerika. Daarom leerde ze als een gek Nederlands spreken en keerde terug in haar geliefde wereld van de comedy. Met haar grenzeloze energie, unieke invalshoeken en soms mysterieuze grammatica raast ze over het podium. Om het in mooi Nederlands te zeggen: Phoebe is one-of-a-kind.

Was in Mascini
op woensdag 11 okt 2023


 terug naar het actuele overzicht