NIEUW: Open Maaik

met o.a Maaike Dirkje Hop, Janneke de Bijl en Barbara Breedijk

Kleinkunst, zeer divers

Maaike Dirkje Hop begon in 2021 met cabaret en organiseert sinds 2022 maandelijks de altijd uitverkochte Dubieuze Avond in Theater De Liefde in Haarlem.


Janneke de Bijl is schrijver, comedian en filosoof. Ze won in 2017 Cameretten en tourt nu door het land met haar derde cabaretvoorstelling Doet u ook mensen?                                   Foto Janneke : Diligentia - Anne van Zantwijk


Muzikaal comédienne Barbara Breedijk staat bekend om haar fijnzinnige humor en muzikaliteit. (Althans in België)Djûke Stammeshaus maakte in 2022 een carrièreswitch van het Ministerie van Buitenlandse Zaken naar het theater. Ze werkt nu aan een solo voorstelling (met anekdotes, humor, muziek en publieksinteractie) over de 'migratie crisis'. Tara Goodsir neemt je mee op een melancholisch artpop avontuur. Haar Engels- en Nederlandstalige composities hebben afwisselend een jazzy of juist meer post-klassikale klankkleur.
Lieke Gorter studeert dit jaar af aan de Schrijversvakschool Amsterdam en won in 2022 de tweede prijs van De Gedichtenwedstijd met haar gedicht ´HUIS´. Haar werk wordt in verschillende literaire tijdschriften gepubliceerd.  


Maaike Dirkje Hop geeft ruimte aan 5 nieuwe en ervaren theatermakers, schrijvers en muzikanten om kakelvers materiaal te presenteren in een intieme setting. Geniet mee van eerste probeersels, ontboezemingen, mislukkelingen, grappige verhalen en mooie muziek.
 5 acts voor de prijs van 1: Kennismakingsprijs €12,50Was in Mascini
op zaterdag 13 jan


 terug naar het actuele overzicht