Thomas van der Hulst, Nyk de Vries & gasten

4 Presentaties

diverse genres

All round kunstenaar Thomas van der Hulst en schrijver/dichter Nyk de Vries worden deze avond bijgestaan door comedians Jet Bootz en Fred Heksenpret.
Een mix van stand up, cabaret en voordracht en muziek.  
Chaos, verwarring, poppenkast en uiteindelijk verbinding, dat is waar het deze avond om draait. 

Thomas van der Hulst deed van alles: kunstacademie, programmeren, maatschappelijk werk. Toen zijn langsluimerende passie voor humor en de bühne ontwaakte bleef dat niet onopgemerkt, hij stond direct in de halve finale van Cameretten en won daarna nog diverse comedy prijzen. 
Thomas weet humor van nieuwe kanten te belichten. Hij balanceert op het randje van de verwachting en de verassing. https://thomasvanderhulst.nl   

Nyk de Vries  is schrijver/dichter en muzikant. Hij woont met zijn gezin in het gegentrificeerde Amsterdam-Oost, maar zijn wortels liggen in een Fries dorp van arbeiders en boeren. Zijn werk typeert zich door z’n behoefte om te verbinden, om tegenstellingen die in hem leven met elkaar te verzoenen. Foto Nyk: Rogier Maaskant

Jet Bootz:  'zo heet ik niet echt. Ik ben ongeveer 22 en weet niet hoe lang ik ben. Ik doe niet aan comedy. Ik kom niet uit Amsterdam. Ik heb een hele leuke dwergpanda Jochem, onee wacht niet. Verder zit ik wel eens in de trein (dat is niet echt waar)'.

Fred Heksenpret is een nieuw project van komediant Rein Time. Fred is een handpop met het uiterlijk van een heks, maar timmert nu aan de weg als stand-up comedian. Hij kan alleen functioneren met de hand van Rein in zijn achterste, maar Fred doet zijn uiterste best onder deze omstandigheden toch een optreden van niveau neer te zetten.


Was in Mascini
op woensdag 27 maa


 terug naar het actuele overzicht