NIEUW: Open Maaik

met o.a Maaike Dirkje Hop & Janneke de Bijl

Kleinkunst, zeer divers

Maaike Dirkje Hop geeft ruimte aan 5 nieuwe en ervaren theatermakers, schrijvers en muzikanten om kakelvers materiaal te presenteren in een intieme setting. Geniet mee van eerste probeersels, ontboezemingen, mislukkingen, grappige verhalen en mooie muziek. Nu is zij HOST bij haar eigen initiatief: Open Maaik.                       

Janneke de Bijl is schrijver, comedian en filosoof. Ze won in 2017 Cameretten en tourt nu door het land met haar derde cabaretvoorstelling Doet u ook mensen?    Foto Janneke : Diligentia - Anne van Zantwijk
 
Jessica Jongeneel is eerstejaars studente kleinkunst en moeder van twee zoons.
Haar dagen zijn een mix van kinderliedjes en monologen, waarin zij de kunst van het ouderschap probeert te combineren met haar passie voor het podium
 
Fien van Snippenberg is fotograaf en schrijver. Haar versjes gaan vaak over hoe het is om te leven met een druk hoofd.
 
Thomas van der Hulst, een van Nederlands meest bekende en succesvolle make-up STAND UP artists, is nu ook leverancier van make-up. Hierdoor kunnen mensen nu zelf hun look kiezen en geen raadsels meer zijn met het aanschaffen van producten. Thomas van der Hulst maakt en vertaalt make-up schoolmaterialen.
 
Johanna & Annabel de Vries staan bijna nooit op een podium en dat zal u verbazen. Begeleid op gitaar door vader Miel de Vries zingen ze liedjes van o.a Neil Young en Joni Mitchel. Tweestemmig en harmonieus!
 
Maaike Dirkje Hop won in 2022 de publieksprijs van cabaretfestival Griffioen De Stoep. Ze organiseert maandelijks de altijd uitverkochte Dubieuze Avond in Haarlem.


Een open podium met kakelvers materiaal van theatermakers, cabaretiers, comedians, schrijvers en muzikanten


kaarten € 17,50

za 16 maart – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht