Iris Wiegers & Sophie Willemijntje

DUBBEL - 2 voorstellingen

Cabaret

Iris Wiegers - Ik zeg altijd maar zo


In Ik zeg altijd maar zo onderzoekt Iris wat het betekent om een dertiger te zijn in 2024. Aan welke verwachtingen moet je voldoen? Hoe doe je dat? En wat als je helemaal geen zin hebt om daaraan te voldoen? Met komische sketches en aangrijpende liedjes sleurt Iris je mee in haar strubbelingen. Een moderne revue over een laatbloeiende dertiger die weinig zin heeft om te conformeren.

Sophie Willemijntje - Tales of the Tinderverse

Iedereen is anders. Dat is helemaal niet erg, maar soms wel ingewikkeld. Op haar 21e krijgt Sophie de diagnose autisme. Dat komt niet zo goed uit, want ze is in de bloei van haar leven en was net van plan de datingmarkt te betreden. Autisme is prima, maar gewoon geen sexy diagnose. In deze extravagante en muzikale voorstelling worstelt Sophie zich als een alien tussen de mensen door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Hoe vind je als autist de liefde en intimiteit waar je zo naar verlangt? En zijn we niet allemaal een beetje een alien?

Iris en Sophie studeerden allebei in juni 2022 af aan de koningstheateracademie in Den Bosch. In het eerste jaar na hun afstuderen hebben ze de handen ineen geslagen en hebben ze een dubbeltour op poten gezet. Twee voorstellingen van 40 minuten op 1 avond. Iris speelt voor de pauze, Sophie erna.

kaarten € 15,00

do 18 april – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht