Iris Wiegers, Sophie Willemijntje & Ben Kütterer

Triple - 3 voorstellingen

Cabaret

Iris Wiegers - Ik zeg altijd maar zo


In Ik zeg altijd maar zo onderzoekt Iris wat het betekent om een dertiger te zijn in 2024. Aan welke verwachtingen moet je voldoen? Hoe doe je dat? En wat als je helemaal geen zin hebt om daaraan te voldoen? Met komische sketches en aangrijpende liedjes sleurt Iris je mee in haar strubbelingen. Een moderne revue over een laatbloeiende dertiger die weinig zin heeft om te conformeren.

Sophie Willemijntje - Tales of the Tinderverse

Iedereen is anders. Dat is helemaal niet erg, maar soms wel ingewikkeld. Op haar 21e krijgt Sophie de diagnose autisme. Dat komt niet zo goed uit, want ze is in de bloei van haar leven en was net van plan de datingmarkt te betreden. Autisme is prima, maar gewoon geen sexy diagnose. In deze extravagante en muzikale voorstelling worstelt Sophie zich als een alien tussen de mensen door de wereld van liefde, daten en seksualiteit. Hoe vind je als autist de liefde en intimiteit waar je zo naar verlangt? En zijn we niet allemaal een beetje een alien?

Ben Kütterer

Ben (1995) groeit op in het pittoreske Bilthoven. Na een studie geneeskunde besloot hij de snijzalen in te ruilen voor de theaterzalen. Ben is eigenwijs, tegendraads en zoekt graag de grens op. Tegelijkertijd is hij reflecterend, gevoelig en een tikkeltje melodramatisch. Via zijn jeugd vertelt Ben over zijn leven als 28 jarige Amsterdammer, die eigenlijk geen idee heeft maar dat niet wilt laten merken.

Iris, Sophie en Ben studeerden in juni 2022 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In het eerste jaar na hun afstuderen hebben ze de handen ineen geslagen en hebben ze een tripletour op poten gezet. 

Was in Mascini
op donderdag 18 apr


 terug naar het actuele overzicht