De Bob Stroop show

Bob Stoop, solo

Muziek en Verhalen

De Bob Stroop show solo is een unieke en ludieke muzikale  show
De show is gegrondvest op drie belangrijke pijlers: communicatie, verbinding en improvisatie.
Hoe verstaan wij elkaar met noten? Is de beleving van muziek universeel?                                 Wie bepaalt wat een oorwurm is? Wat voor zin heeft onzintaal in onze communicatie? Draagt collectief neuriën bij aan verbinding?
Gastheer Bob Stroop zelf stelt zich open en zoekt daarmee verbinding. Wie ben je, waar ben je trots op, waar ben je bang voor?
Er wordt een een TedTalk gelanceerd, kicks-voor-niks beleefd, een mantra gezongen  en nog veel meer. Je wordt hierbij als publiek gekieteld en in de watten gelegd maar ook uit de tent gelokt en opgefokt om mee te doen.
Het afgelopen jaar werd Bob geflankeerd en gesteund door twee topmusici; nu gaat hij helemaal solo de uitdaging aan!                              
 
Rob Stoop heeft als pianist / accordeonist een grote staat van dienst. Hij speelde met oa Orkater, Loes Luca, La Luna, Brigitte Kaandorp, Wende Snijders en Harry Sacksioni. Dit seizoen toert hij met Gerard Alderliefste & Friends en met Marjolijn van Kooten in de theaters in Nederland
Een aantal jaar geleden schreef hij de The Art Of Being Alone, verstilde, filmische stukken voor solo-piano, de afgelopen jaren veelvuldig gespeeld.
Misschien wel als tegenwicht voor de ode aan het alleen-zijn bekroop hem het gevoel wat meer de verbinding op te zoeken. Bovendien wil hij meer zijn entertainment kant laten zien, overigens zonder dat er aan diepgang wordt ingeleverd. Bob Stroop (ooit zo aangekondigd tijdens een koffieconcert) durft net iets verder over de lijntjes en gaat iets dichter op de huid van het publiek.
  
Meer info op de website www.robstoop.nl
 
 
 
 

kaarten € 15,00

zo 16 juni – 15:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht