NIEUW: Open Maaik

met o.a Maaike Dirkje Hop & Janneke de Bijl

Kleinkunst, zeer divers

 
Maaike Dirkje Hop geeft ruimte aan 5 nieuwe en ervaren theatermakers, schrijvers en muzikanten om kakelvers materiaal te presenteren in een intieme setting. Geniet mee van eerste probeersels, ontboezemingen, mislukkingen, grappige verhalen en mooie muziek. Nu is zij HOST bij haar eigen initiatief: Open Maaik.   

                   
Janneke de Bijl is schrijver, comedian en filosoof. Ze won in 2017 Cameretten en tourt nu door het land met haar derde cabaretvoorstelling Doet u ook mensen?    Foto Janneke : Diligentia - Anne van Zantwijk
 
Eline Heemskerk (20) studeert aan het conservatorium in Haarlem en schrijft Nederlandstalige poëtische popliedjes over alles wat ze voelt, denkt en ziet. Ze begeleidt zichzelf op gitaar.


Thomas van der Hulst, een van Nederlands meest bekende en succesvolle make-up STAND UP artists, is nu ook leverancier van make-up. Hierdoor kunnen mensen nu zelf hun look kiezen en geen raadsels meer zijn met het aanschaffen van producten. Thomas van der Hulst maakt en vertaalt make-up schoolmaterialen.


Fee Oomes (24) is derdejaars student aan de koningstheateracademie en zoekt in haar cabaret via personages, observaties en harde grappen hartstochtelijk naar betekenis.


Jonas Kragt is een 20-jarige singer-songwriter uit Nijkerk. Met dromerige gitaarakkoorden en gevoelige, maar ook rauwe zang levert hij een meeslepende act. Komt dat zien!!

Maaike Dirkje Hop won in 2022 de publieksprijs van cabaretfestival Griffioen De Stoep. Ze maakt interactief cabaret voor iedereen die zichzelf moreel superieur voelt door de aanschaf van een warmtepomp.

Een open podium met kakelvers materiaal van theatermakers, cabaretiers, comedians, schrijvers en muzikanten


kaarten € 17,50

za 29 juni – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht