Andre van der Hoff & Hank Wedel

Een exclusief theaterconcert

Singer-songwriter


ANDRE VAN DER HOFF

Andre speelt al jarenlang als saxofonist, fluitist en toetsenist mee met diverse bands en artiesten. (Herman Brood , Gruppo sportivo , Henk Westbroek ,RobertoJAcketti & Scooters , Harry Sacksioni , NUHR , The Shooting Party  , Erik v Muiswinkel eva.)

Na vijf  Albums te hebben gemaakt met zijn band La Luna kwam in 2020 zijn eerste soloalbum “Handwritten from the Heart “ uit  

Dit Album laat  zien dat er in Andre een uitstekende componist schuil gaat. zijn zachte warme en bij tijd en wijle breekbare stem en de prachtige teksten van Dolf Jansen maken van dit album een bijzondere plaat.. 

Luisteren: https://youtu.be/1AC0wLqMSWI?feature=shared 

HANK WEDEL
Deze geboren Amerikaan groeide op in het New York van de jaren zestig en zeventig, waar hij in de opeenvolgende decennia de muziekscene verkende.
Uiteindelijk vestigde hij zich in de muzikale stad Cork in het zuiden van Ierland, zijn thuisbasis tot op de dag van vandaag.
Hank Wedel is een veelzijdig artiest, een singer-songwriter met een zee aan ervaring in Ierland, Engeland, het vaste land van Europa én uiteraard de Verenigde Staten. En als bandleider was hij succesvol met bands als ‘Princes Street’ en ‘Open Kitchen’.
Hank laat zich niet makkelijk in een hokje plaatsen. Wil je al een label op hem plakken dan zou dat Irish-Americana kunnen zijn.
 
Zijn meest recente album ‘Living in the Land of Love’ is een all-time-classic. Het nummer ‘Listen’ van dit album is vertolkt door de legendarische Ierse singer-songwriter Christy Moore, waar hij ook menig optreden mee heeft gedaan.
Hank heeft tevens opgetreden met Ierse muzieklegendes Bono, Kíla, Shane McGowan, Declan Sinnott en Philomena Begley.
Hanks nieuwe Album komt in Augustus uit en is geproduceerd door de Ierse muzieklegende  Declan Sinnot ( Mary Black , Christy Moore )


kaarten € 17,50

do 5 september – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht