Roel C Verburg

MAGISCH REALISME

muzikale stand up comedy

Roel C. Verburg is een grappenmaker en niet alleen tijdens optredens, maar ook in zijn vrije tijd. Maar hoe is het leven van iemand die alleen maar grappen maakt? Is dat altijd leuk? En ook voor zijn omgeving?
Roel vindt van wel en over het algemeen is hij best tevreden over zijn leven. Maar in zijn liedjes kan hij toch altijd even wegvluchten in een ander persoon of in een ander leven. En daar ontstaat de magie. 
 
Zijn vorige cabaretvoorstelling ‘Rock & Roll’ ging over zijn leven als muzikant, ‘Magisch Realisme’ gaat over zijn leven als komiek.

Quotes:
Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis. Elsevier
Roel C. Verburg is een fenomeen op zich  Trouw
Haha, geweldig!  Jochem Myjer
 
Biografie Roel C. Verburg:
Gitaarkomiek Roel C. Verburg staat bekend om zijn relaxte podiumpersoonlijkheid en grappige liedjes. Naast zijn vertellingen over zijn dagelijkse leven als flierefluiter pur sang brengt hij bijzonder grappige liedjes ('Onder De Plak', 'Slechtste Rapper Van De Straat'', 'Ik Koester Je Oester') op zijn elektrische gitaar en weet daarmee als enige in Nederland stand-up comedy met muziek te combineren. En waar bij de meeste cabaretiers de liedjes een rustpunt vormen, gaan bij Roels liedjes de grappen in hoog tempo door.
 
Op de radio deed hij elke week een liedje in de Freaknacht bij Giel Beelen op 3FM en later elke vrijdagochtend bij Jeroen van Inkel op Radio Veronica en NPO Radio 5.
Op TV was hij oa te zien bij Kopspijkers, Comedy Explosion, Tatatataal, Comedyclub Katendrecht, DWDD en Padoem Patsss. Hij veroverde menig podium in Nederland en België, speelde op festivals als Lowlands, Concert At The Sea & Zwarte Cross en is tevens één van de vaste comedians bij Comedy Café.
foto: Jan Willem Houweling
 
 
Diverse video’s zijn beschikbaar voor crossposting op Facebook of op Roel’s Youtube kanaal www.youtube.com/roelcverburg
 
 
 

kaarten € 17,50

do 19 september – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht