Tim Grimm & Sergio Webb

theaterconcert

Singer-songwriter

Tim Grimm                                                                                       
Hoog tijd dat Grimm eindelijk eens in één adem met zijn helden - John Prine, Eric Taylor, David Olney - wordt genoemd (Muziektijdschrift Heaven – NL)
De Amerikaanse singer/songwriter en acteur Tim Grimm wordt in zijn thuisland gezien als de renaissance man van de podiumkunsten. Een wereld waarin hij een rijke en gevarieerde carriere opbouwde en zijn liefde voor muziek, reizen en acteren (in theater, film en televisie) kan combineren. Beinvloed door o.a. John Prine, Bob Dylan en Woody Guthrie schrijft Grimm over zijn leefomgeving, haar bewoners, hun geschiedenissen en sociale kwesties. Meestal als observant, maar niet altijd. Zijn recente album The Little In-Between., zijn meest persoonlijke tot nu, is een “verslag” van een zware tijd in zijn privé leven. Geschreven in drie intense maanden tijdens de winter van 2021-2022, volgt het album zijn reis tussen de heuvels van Zuid-Indiana en de prairie van Oklahoma - en zijn interne reis van een rijk verleden naar een onverwachte toekomst. www.timgrimm.com

Sergio Webb                                                                            
Tim Grimms muzikale partner is Sergio Webb, een veelgevraagd sessie-gitarist die optrad met de besten uit de Americana wereld, waaronder David Olney, Gail Davies en Rod Picott. En daarbuiten want Sergio Webb deelde ook het podium met onze Freek de Jonge.


Beluister hier een aantal songs van Tim Grimm
https://www.cavalier-musicmanagement.com/nl/tim-grimm-europe-2024/

kaarten € 17,50

do 3 oktober – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht