Elisa

Veerkracht

Kleinkunst, matinee

Buigzaam, flexibel, rank, rekkelijk, smedig, smijdig, soepel, veerkrachtig. taai (bn) : gehard, hardnekkig, veerkrachtig, volhardend, volhoudend.


Elisa is muzikant, componist, zangeres, muziekdocente, zangcoach, schrijfster, voice-over, moeder, vrouw, vriendin, echtgenote, bedenker, hardwerkend, spontaan, el positivo, liefhebbend, tikkie gestoord en een doorzetter. Neemt het kronkelige pad. Valt en staat weer op. Drinkt uit een halfvol glas.  En toch...hoe ga je om met het leven als je telkens weer het wiel moet uitvinden? Als je toch wel heel ver wordt doorgebogen? Breek je dan uiteindelijk? 

Elisa maakt Nederlandstalige liedjes met een boodschap. Nadenkend over wat het klokje tikt en wat haar hart beroert. Op zoek naar een diepere laag. Met muziek die doet denken aan BLØF en verhalende teksten met het scherpe van Claudia de Breij, geeft ze met haar heldere stem een show waarin eigen Nederlandstalige werk wordt gecombineerd met covers en eigen vertalingen van Engelse komaf rond het thema veerkracht. Iets waar iedereen mee te maken krijgt in zijn leven en waar sinds 2020 de hele wereld gelijktijdig mee om moest leren gaan. Als muzikant weet Elisa dat als geen ander. 


Begeleid door haar vaste muzikanten beloofd het een bijzondere en hoopvolle voorstelling te worden. 

kaarten € 15,00

zo 13 oktober – 15:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht