DUBBELOP!

Martijn Crins en Teun van den Elzen

Cabaret, Comedy

*Dubbelop!* is een reeks dubbelprogramma's in Theater De Liefde in Haarlem, Podium deMess in Naarden, City of Wesopa in Weesp en Theater Mascini in Amsterdam. Vier kleine theaters die nieuw cabaret- en kleinkunsttalent de kans bieden om samen een avond te vullen. Het resultaat: verfrissend, vernieuwend, soms intiem, soms expressief, maar altijd een ontdekking!
 
Gezworen kameraden Martijn Crins en Teun van den Elzen gaan met z'n tweeën een (select!) aantal theaters in om samen, ieder voor zich, aan hun nieuwe voorstellingen te werken. Te slijpen. Te schaven. Te bikken. Te hakken. Te wroeten. Te ploegen. Te zaaien en te oogsten.
 
In deze unieke aflevering van Dubbelop! spelen ze ieder drie kwartier. Puur, rauw en vooral heel erg grappig. Comedy zoals het bedoeld is. Zelf hebben ze er zin in.
 
Martijn Crins
In zijn tweede programma Hè Fijn gaat Martijn Crins de strijd aan met zijn driften. Eerlijk, brutaal en volslagen eigenzinnig kijkt hij eens stevig in de dooie hoek van ons bestaan. Een ode aan de ploeterende mens.
 
Teun van den Elzen
Onze vrije samenleving wordt van alle kanten bedreigd. We hebben nogal wat te verdedigen en daarom kiest Teun van den Elzen (schrijver Dit Was Het Nieuws, columnist Spijkers met Koppen) in zijn tweede cabaretprogramma Op positievol voor de aanval. Met als enige wapen: zijn vlijmscherpe, nietsontziende grappen.

kaarten € 17,50

wo 23 oktober – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht