Femke Stasse, Tom Gerrits & Ivar van der Walle

In de Garderobe

Kleinkunst

Ivar van der Walle, Thom Gerrits en Femke Stasse toveren de kleine theaterzaal van Mascini om tot garderobe. Een voorstelling die in het teken staat van de nummers die we terugkrijgen voor de bagage die we elke dag met ons mee dragen. Hiervoor trekken zij oude kleinkunst klassiekers, eigen geschreven liedjes en cabaret van de kapstok. 

Femke studeerde gelijk met Ivar af aan de Toneelacademie in Maastricht. En maakte o.a een voorstelling bij Toneelgroep Maastricht en speelde mee met de voorstelling Aangeraakt door liefde. Tijdens haar opleiding raakte ze gefascineerd door mensen en de relatie die zij hebben met hun omgeving. In haar werk gaat ze aan de hand van wat ze ziet om aan de slag met theater, film, audio of muziek. Momenteel is ze bezig met het ontwikkelen van haar eerste EP genaamd Psyche, geïnspireerd op het gelijknamige sprookje van Louis Couperus. De muziek is sterk beïnvloed door haar muzikale helden: Ramses Shaffy, Willeke Alberti en Hildegard Knef. 

Thom speelt overal en nergens met zijn solovoorstelling, organiseerde cabaretavonden en maakte in het verleden furore met zijn cabaretgroep Simpleton. Hij bereikte de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival in 2022. Nu is hij aan het touren met zijn eerste avondvullende programma.

Ivar is afgestudeerd aan de Toneelacademie in Maastricht en werkt als regisseur, speler en zanger. Hij won de eerste prijs van de amsterdamse poëzieslag 2024.            

Geïnspireerd door Maarten van Roozendaal, Griekse Mythen, Tom Waits, Walvisgeluiden en de afwas zingt Ivar over de eerste wereldkampioen, over water lopen, zebra scooters en de uitvinding van de burn-out.

Foto’s: Emma Steensma 

kaarten € 17,50

do 7 november – 20:30 uur

Aantal kaarten:


 terug naar het actuele overzicht