Comedy Healing

theatershow van Jennifer Evenhuis en Maureen Kamphuis

Activeer je innerlijke clown
Kitty Koedijk en Dr. Moira van het Comedy Healing Institute Inc. zijn op toernee, en jij bent erbij. Onder leiding van Dr. Moira leer je de nieuwste comedy-healing technieken toepassen en kan je eindelijk al je issues weglachen. Uit onderzoek blijkt dat Comedy Healing de beste methode is. All it takes: activeer je innerlijke clown en ontdek het zelf!


‘Comedy healing’ is een theatershow waarin comedy en healing samenkomen. Dr. Moira vertelt je de geschiedenis van het menselijke lijden, en hoe er in vroegere tijden werd omgegaan met zielepijn. Haar beste leerlinge Kitty Koedijk (Jennifer)neemt je mee in de wereld van zelfhulp. Wat werkte voor haar het allerbeste? Comedy Healing natuurlijk.

foto: Jeroen Dietz


Met behulp van het C.L.O.W.N Model (TM) krijg je onmiddellijk inzicht in de methode van Comedy Healing. Heal jezelf in een wip!


Op de avond zelf is er ook gelegenheid om Kitty haar licentie te laten halen, door mee te denken als publiek over haar aanpak. Zie hoe Dr. Moira haar op de proef stelt, en steun Kitty om ook comedy healer te worden!

http://www.meandmaureen.com/liberating-concepts/comedyhealing/ 

Genre: Cabaret

Was in Mascini
op vrijdag 19 nov


 terug naar het actuele overzicht