Michèlle Schimscheimer

De Shelley Solo Show - try out + Support act: De Vriendelijke Stiefvaders

Aanstormend cabaret- en schrijftalent Michèlle Schimscheimer staat in de halve finale van het prestigieuze Cameretten festival 2021 en brengt literair cabaret met de ruigheid van de opstandige jeugd. Stevig en direct alles bij de naam noemen. Ze klutst humor met verdriet. Of zoals een wat oudere man uit haar publiek eens zei: ‘Dat stoute meisje, dat vond ik leuk!’
Bij ons komt ze nog één keer haar Shelley Solo Show try outen voor ze in de halve-finale (en hopelijk de finale) van het Cameretten festival speelt.


De Vriendelijke Stiefvaders met Odes

Als support act neemt zij het originele, muzikale en komisch getinte duo  'De vriendelijke stiefvaders' (Bart Jakobs en Teun Beurskens) mee. Ze zijn druk bezig met het schrijven van hun debuut-EP 'Odes', waarop BN'ers die nog nooit bezongen zijn de eer toekomt die ze verdienen. Wie is Matthijs van Nieuwkerk? Waarom is er nog geen ode aan Carry Slee? Dat en meer zul je horen wanneer de Vriendelijke Stiefvaders deze catchy maar net iets te slimme theaterliedjes ter gehore gaan brengen. 
--

www.michelleschimscheimer.comGenre: Cabaret, Kleinkunst

Was in Mascini
op zaterdag 20 nov


 terug naar het actuele overzicht