Philip Walkate

Boekpresentatie: De avonturen van Kakker (vervroegde aanvangstijd)

LET OP: aanvangstijd vervroegd naar 14.00 uur!

De officiële tewaterlating van De avonturen van Kakker: Ons Soort Kinderboek met full colour illustraties van Lucy Keijser. De auteur Philip Walkate overhandigt het eerste exemplaar aan zichzelf, leest verhalen voor en zingt het Kakkerlied.

Tijdens deze middag kunt u de makers van dit nieuwe boek ontmoeten, op de foto gaan met ze, uw exemplaar laten signeren en een flinke borrel nemen op kosten van de schrijver. De persoon die het meeste lijkt op Oma Chardonnay of Oom Gijsbrand ontvangt een gratis exemplaar en krijgt ter plekke een Meet & Greet met Philip Walkate.

Over Kakker: Ons Soort Kinderboek

Op Social Media zijn de filmpjes en verhalen over Kakker en zijn familie in ’t Gooi al jaren razend populair. Van Kakker & het Skireisje tot het Kakkerlied: bij elkaar zijn de filmpjes al meer dan een miljoen keer bekeken. Hoog tijd voor een old school publicatie: een prachtige uitgave met de beste en nieuwe verhalen, inclusief full colour illustraties van Lucy Keijser.

In De avonturen van Kakker beleeft Kakker met zijn zusje Anne-Fleur, papa Robert-Jan en mama Sophie allerlei avonturen. Natuurlijk zijn Oom Gijsbrand, Oma Pauw en Opa Bridge, Oma Chardonnay en Opa Cabrio daarbij van de partij.

Kakker: Ons Soort Kinderboek is een rake satire, een puike persiflage en een grappige kijk op de wereld van kakkers. De avonturen van Kakker hoort in elke boekenkast thuis tussen Floddertje en Harry Potter.

Word fan!

Volg Kakker op facebook.com/kakkeronssoortkinderboek

youtube.com/philipwalkate.

Plaatsen reserveren tegen registratiekosten van €0,50 


Was in Mascini
op zondag 12 dec 2021


 terug naar het actuele overzicht