Informatie voor artiesten

Technische lijst

Technische lijst

Audio:

- Europower MPM4000, 16 kanaals geluidstafel, met 48v fantoomvoeding, en ingebouwde reverb (galm)

- 2 X stage system 200 luidspreker voor de zaal

- 8 X xlr audioprikpunten op het podium

- 1 X een Behringer CE500A (audio) monitor, verlegbaar

- 1 X Behringer actieve D.I., model DI100

- 1 X passieve Stage Line D.I.

- 1 X Acus 5T akoestische versterker, 75 watt, met twee ingangen met onafhankelijke geluidsregeling en ingebouwde D.I.

- 1 X Sennheiser e945 draadloze handheld zangmicrofoon - 2 X Sennheiser e845 bekabelde zangmicrofoon
- 2 X Shure sm58 bekabelde zangmicrofoon
- 3 X microfoonstatief met microfoon adapter

- 1 X bruine C. Bechtstein akoestische piano

Speelvlak:

- Podium met houten vloer, ongeveer 380cm breed bij 185 cm diep en 15 cm hoog

Licht:

Het licht is zeer beperkt doch doeltreffend. Er zijn 5 onafhankelijk aanstuurbare RGB ledspots, waarvan twee het totaal verzorgen, links en rechts. 1 spot dient als speciaaltje. Twee spots dienen als zij/top licht.

Voldoende om verschillende sferen en standjes mee te maken.

Bereikbaarheid Mascini

Bereikbaarheid Theater Cafe Restaurant Mascini

Openbaar Vervoer

Mascini ligt te voet vijf minuten verwijderd van CS Amsterdam,
Loop vanuit de hoofdingang CS naar de Prins Hendrikkade (Hotel Victoria), links af de Prins Hendrikkade op. Bij Hotel Barbizon rechtsaf de Zeedijk op. Mascini ligt na ca. 150 mtr. aan uw rechterzijde.

Auto/Parkeren

Het oude centrum van Amsterdam is redelijk moeilijk bereikbaar. Parkeren in de buurt kan op de Gelderse Kade. Deze gracht ligt parallel aan de Zeedijk. Ook kan geparkeerd worden in de parkeergarage Oosterdoks Eiland, naast het CS Amsterdam. Vanaf daar is het ca. vijf minuten lopen naar Mascini.

Laden/lossen

De Zeedijk is alleen met de auto te bereiken tussen 07.00 en 13.00. Daarna wordt hij afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Indien tijdens dit tijdsblok geladen of gelost moet worden is de volgende route de makkelijkste. Ga via de Oostzijde Centrum de stad in. Bij het Valkenburgerplein (nabij het Waterlooplein) de Jodenbreestraat in, deze gaat over in de Sint Antoniebreestraat. Rechtdoor via de Nieuwmarkt de Geldersekade op. Daar de eerste straat links af. Over de brug de Stormsteeg in. Eerste weg rechts is de Zeedijk. Na ca. 250 mtr. bevindt Mascini zich aan de linkerzijde.

Voor laden/lossen na 13.00 is het makkelijkst om met de auto naar het Barbizon Hotel op de Prins Hendrikkade te rijden. Dit hotel is alleen bereikbaar via het Rokin/Damrak.
Komend vanaf de Ring A10 Amsterdam, neemt u afslag S116 (Amsterdam Noord), houd richting centrum aan. U rijdt naar de rotonde Valkenburger Plein, neemt daar de 2e afslag rechts (richting Stopera), einde weg rechtsaf de Amstel op. Einde Amstel (bij de Munttoren) rechtsaf het Rokin op. Volg het Rokin via de Dam en het Damrak tot het einde. Hier ziet u Amsterdam CS recht voor u. Rechts af de Prins Hendrikkade op. Tweede rechts afslaan richting Zeedijk. Hier bevindt zich het Barbizon Hotel. Auto stilzetten met knipperlichten en lopen naar Mascini, ca. 1 minuut.

Openingstijden

Maandag:     16:00 - 01:00

Dinsdag:       16:00 - 01:00

Woensdag:   16:00 - 01:00

Donderdag:   16:00 - 01:00

Vrijdag:          14:00 - 03:00

Zaterdag:       14:00 - 03:00

Zondag:          14:00 - 01:00