Nieuwsbrief Mei-Juni

donderdag, 12 mei 2022

Nieuwsbrief Mei-Juni

Met nog een volle agenda te gaan naderen we toch rap het einde van dit seizoen… Met warme lange avonden die komen, kun je weer kiezen: buiten of binnen blijven? Mascini maakt dit makkelijk. Warme avonden zowel in het theater als op ons terras!

PROGRAMMERING

Dat smaken verschillen weten we. Vandaar de diversiteit in ons aanbod. Alles wat wij programmeren mag gezien worden. Vaak bevinden de voorstellingen zich in een pril stadium, de try-out is een aller-allerlaatste generale repetitie waarbij publiek nodig is.

En wat het voor de bezoeker speciaal maakt is dat wij, als publiek, na de voorstelling met de artiest in gesprek kunnen gaan.

Mascini is blij met het feit dat ons podium meer en meer ontdekt wordt door impresariaten van gerenommeerde artiesten. Zij kennen het belang van de kleine theaters: een veilige plek, dicht op het publiek.

UITGELICHT

Zo hebben wij aanstaande vrijdag EN zaterdag 13 en 14 mei PIETER VERELST (Be) in huis! Niet te missen. Voor wie hem nog niet kent:

De Vlaamse krant De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als ‘Briljant absurdisme’ en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer & ik en Amai, viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Of zoals hij zelf zegt: De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid.


+ ABSOLUTE AANRADERS (waar je bij moet zijn)

MEI

27 Wies en de Liefde

28 Storytelling: Raphael Rodan & Erik Sjøholm (engelstalig)

29 Diner Chantant / Les Amuses

JUNI

2 Boban Benjamin Braspenning

3-4 Christian Doepke

18 Bovenste Knoopje Open

19 Robert Jan Stips matinee

30 Jeroen Kramer

VOORAANKONDIGING

3-4-5 JUNI

Ook dit jaar maakt café Mascini weer deel uit van het Red Light Jazz Festival. En jee, wat hebben wij een mooie programmering! Elke festivaldag van 15-18 uur op de begane grond live muziek. Vrij entree. Binnenkort het programma in de RLJ special-nieuwsbrief.

lees verder 

vrijdag, 15 april 2022

Nieuwsbrief April

De langverwachte nieuwsbrief van ons theater.
Een beetje terugblikken mag, al kijken we het liefst vooruit! In een lang verhaal kort houden we jullie op de hoogte van actuele ontwikkelingen, onze voornemens en natuurlijk ons theateraanbod.

HOERA

In juni bestaan wij alweer 2 jaar. Waarbinnen -alles bij elkaar- toch bijna een jaar zonder theateraanbod. En toch en toch, we tellen tegen die tijd al meer dan 100 voorstellingen (!) in onze agenda. Daar zijn we heel blij mee.
Ons aanbod van professionele artiesten vindt plaats op 4 dagen per week, van donderdag t/m zondag(-middag). De dinsdagen en woensdagen reserveren wij voor net beginnende artiesten en de maandagen houden wij vrij voor cursus-doeleinden of presentaties. Overdag wordt het theater ook wel eens verhuurd.

VOORSTELLINGEN MET EEN REGELMAAT

...vertellen zich makkelijk door! Zo hebben wij elke tweede woensdagavond van de maand *Comedy op woensdag : met telkens een andere line-up van artiesten die hun nieuwe ideeën testen op een welwillend publiek.
NIEUW is ons

*Diner Chantant met live-kleinkunst-omlijsting van Les Amuses. Dit vindt plaats iedere laatste zondagavond van de maand. Aanvang 18.30 uur.
Hiervoor moet echt gereserveerd worden, de kok wil weten voor hoeveel mensen een heerlijk 3-gangenmenu bereid mag worden. Incl een welkomstdrankje en de muzikale omlijsting kost deze complete avond uit €65 pp.

De avond begint in ons restaurant en eindigt -natuurlijk- in het theater!

*Voornemen

In het nieuwe seizoen starten wij iedere eerste donderdagavond van het jaar met:
De Keuze van Mascini. Deze avonden geven wij aan een veelbelovende artiest die altijd ergens te zien moet zijn..! Voor 22-23 is de keus gevallen op Luca Warmer, waarover later natuurlijk meer.

lees verder