vrijdag, 15 april 2022

Nieuwsbrief April

De langverwachte nieuwsbrief van ons theater.
Een beetje terugblikken mag, al kijken we het liefst vooruit! In een lang verhaal kort houden we jullie op de hoogte van actuele ontwikkelingen, onze voornemens en natuurlijk ons theateraanbod.

HOERA

In juni bestaan wij alweer 2 jaar. Waarbinnen -alles bij elkaar- toch bijna een jaar zonder theateraanbod. En toch en toch, we tellen tegen die tijd al meer dan 100 voorstellingen (!) in onze agenda. Daar zijn we heel blij mee.
Ons aanbod van professionele artiesten vindt plaats op 4 dagen per week, van donderdag t/m zondag(-middag). De dinsdagen en woensdagen reserveren wij voor net beginnende artiesten en de maandagen houden wij vrij voor cursus-doeleinden of presentaties. Overdag wordt het theater ook wel eens verhuurd.

VOORSTELLINGEN MET EEN REGELMAAT

...vertellen zich makkelijk door! Zo hebben wij elke tweede woensdagavond van de maand *Comedy op woensdag : met telkens een andere line-up van artiesten die hun nieuwe ideeën testen op een welwillend publiek.
NIEUW is ons

*Diner Chantant met live-kleinkunst-omlijsting van Les Amuses. Dit vindt plaats iedere laatste zondagavond van de maand. Aanvang 18.30 uur.
Hiervoor moet echt gereserveerd worden, de kok wil weten voor hoeveel mensen een heerlijk 3-gangenmenu bereid mag worden. Incl een welkomstdrankje en de muzikale omlijsting kost deze complete avond uit €65 pp.

De avond begint in ons restaurant en eindigt -natuurlijk- in het theater!

*Voornemen

In het nieuwe seizoen starten wij iedere eerste donderdagavond van het jaar met:
De Keuze van Mascini. Deze avonden geven wij aan een veelbelovende artiest die altijd ergens te zien moet zijn..! Voor 22-23 is de keus gevallen op Luca Warmer, waarover later natuurlijk meer.


 terug