Nieuwsbrief Mei-Juni

donderdag, 12 mei 2022

Nieuwsbrief Mei-Juni

Met nog een volle agenda te gaan naderen we toch rap het einde van dit seizoen… Met warme lange avonden die komen, kun je weer kiezen: buiten of binnen blijven? Mascini maakt dit makkelijk. Warme avonden zowel in het theater als op ons terras!

PROGRAMMERING

Dat smaken verschillen weten we. Vandaar de diversiteit in ons aanbod. Alles wat wij programmeren mag gezien worden. Vaak bevinden de voorstellingen zich in een pril stadium, de try-out is een aller-allerlaatste generale repetitie waarbij publiek nodig is.

En wat het voor de bezoeker speciaal maakt is dat wij, als publiek, na de voorstelling met de artiest in gesprek kunnen gaan.

Mascini is blij met het feit dat ons podium meer en meer ontdekt wordt door impresariaten van gerenommeerde artiesten. Zij kennen het belang van de kleine theaters: een veilige plek, dicht op het publiek.

UITGELICHT

Zo hebben wij aanstaande vrijdag EN zaterdag 13 en 14 mei PIETER VERELST (Be) in huis! Niet te missen. Voor wie hem nog niet kent:

De Vlaamse krant De Standaard beschrijft de stijl van Pieter Verelst als ‘Briljant absurdisme’ en ziet hem als de meest talentrijke Vlaamse cabaretier in lange tijd. Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer & ik en Amai, viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Of zoals hij zelf zegt: De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid.


+ ABSOLUTE AANRADERS (waar je bij moet zijn)

MEI

27 Wies en de Liefde

28 Storytelling: Raphael Rodan & Erik Sjøholm (engelstalig)

29 Diner Chantant / Les Amuses

JUNI

2 Boban Benjamin Braspenning

3-4 Christian Doepke

18 Bovenste Knoopje Open

19 Robert Jan Stips matinee

30 Jeroen Kramer

VOORAANKONDIGING

3-4-5 JUNI

Ook dit jaar maakt café Mascini weer deel uit van het Red Light Jazz Festival. En jee, wat hebben wij een mooie programmering! Elke festivaldag van 15-18 uur op de begane grond live muziek. Vrij entree. Binnenkort het programma in de RLJ special-nieuwsbrief.


 terug